Ženske usne prije i poslije tretmana protetike Protetika Ženske usne prije i poslije tretmana protetike vraća osmijeh na Vaše lice

Protetika
Vraća osmijeh na Vaše lice

“Život ne staje gubitkom jednog, više ili svih zuba”.

Što je protetika?

Protetika je grana dentalne medicine koja se bavi nadomještanjem izgubljenih zubi izradama pretetskih nadomjestaka. Često znamo reći da „ne cijenimo to nešto, dok to ne izgubimo” što je itekako istina za zube! No, ne očajavajte ako Vam nedostaje jedan ili više zuba. Danas je zube moguće nadomjestiti brzo i bezbolno. Nadomješteni zubi izgledaju “kao pravi”; bez obzira radilo se o krunicama, mostovima ili zubnim protezama. Novoj tehnologiji rada i modernima materijalima možemo zahvaliti na besprijekornim protetskim nadomjescima. U prvom redu CAD-CAM tehnologiji, koja je uključena u svakodnevnu praksu i postupke u našem Dental Centru Pollak.

Protetika - most

Protetika je tu da nadomjesti izgubljene zube, omogući normalno funkcioniranje čeljusti i vrati osmijeh na Vaše lice

Djelatnik za računalom izrađuje zubne elemente

CAD-CAM:
Kako izrađujemo krunice i mostove?

U izradi krunica i mostova danas koristimo CAD-CAM tehnologiju jer nam omogućuje da u svakom trenutku izrade kontroliramo izgled i oblik krunice. Prvo se radi dizajn na računalu. Nakon čega poseban stroj glodanjem brzo i precizno izrađuje krunice i mostovi po mjeri pacijentove čeljusti. Moderni strojevi su itekako precizniji i brži od ručne izrade što omogućuje dobivanje gotovih protetskih nadomjestataka za samo 2 dana.

Posebnu pažnju pridodajemo tome da se protetski rad uklapa u generalnu estetiku Vašeg lica i osmijeha.

Adresa Dental Centar Pollak

Preko puta našeg Dental Centra Pollak se nalazi Parkirni prostor tržnice Osijek gdje je parking prvih sat vremena gratis :)
Logo-Stomatolog-Pollak

Specijalistička ordinacija dentalne medicine za ortodonciju
Pollak Darko
dr.med. dent. spec. ortodoncije

Radno vrijeme

Utorak, četvrtak i petak:
8:00 - 15:00 h

Ponedjeljak i srijeda:
14:00 - 20:00 h

Ostali termini po dogovoru

Dental Centar Pollak

OIB: 66491957319

IBAN: HR1724840081103224402

MBS: 80185479